vineri, 13 decembrie 2013


Poti obtine si mentine o greutate corporala corecta si poti avea grija de sanatatea ta cu ajutorul produselor de nutritie si control al greutatii

 

    HERBALIFE ofera produse cu formule unice, care contin proteine de origine vegetala, carbohidrati si grasimi sanatoase, vitamine, minerale, fibre si plante pentru a asigura o nutritie inteligenta, echilibrata de-a lungul intregii zile.

Nutritie Personalizata-pentru a raspunde nevoilor tale specifice

Tang kuei

     Sanatatea femeii-tonus, energie si vitalitate. Supliment pentru sanatatea femeilor, care ajuta la revigorarea organismului. Ajuta la revigorarea si mentinerea functiilor organismului prin sustinerea abilitatii sale de a se adapta situatiilor stresante. Contine extracte din Tang Kuei si musetel, este disponibil in tablete.


Rose ox


    Protectie celulara in fiecare zi. Contine rozmarin, o planta traditionala utilizata pentru proprietatile sale antioxidante, care ajuta la protejarea celulelor si a tesuturilor dumneavoastra fata de actiunea radicalilor liberi. O tableta pe zi va poate oferi toate beneficiile antioxidante continute de rozmarin, este disponibil in tablete.



Schizandra plus



   Imunitate puternica. Ofera protectie antioxidanta pentru mentinerea unui sistem imunitar normal. Bogata in vitaminele antioxidante C si E, beta caroten si seleniu , care lucreaza pentru o imunitate puternica. Disponibil in tablete.





    Aceste produse sunt create pentru a fi folosite ca parte a unei diete sanatoase, alaturi de o constanta activitate fizica. Nu uitati sa asigurati organismului dumneavoastra cantitatea potrivita de lichide, in fiecare zi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu