marți, 10 decembrie 2013

Revigorare & Reimprospatare

 

Baurura instant pe baza de plante

 

O bautura racoritoare cu putine calorii, cu infuzie de ceai verde si ceai negru.
Incepeti ziua cu multa energie si vitalitate!
  • putine calorii, aproximativ 6 kcal per portie
  • un amestec unic de orange pekoe-un ceai negru traditional si ceai verde, cu extracte de nalba, floare de hibiscus si seminte de cardamon
  •  ceaiul nostru verde este obtinut printr-un procedeu de extragere in apa, pentru a-ti oferi toata gama de compusi intalniti in ceaiul verde
  • o ceasca de bautura instant pe baza de plante contine 85mg de cafeina, pentru o mai buna agilitate si concentrare
  • savureaza-l cald sau rece, ca bautura reconfortanta
  • este disponibila in trei arome: -original 50g; -original 100g; -lamaie 50g; -piersica 50g 
     
  • Ceaiul Herbalife pe Baza de Plante este un praf instant pentru prepararea bauturilor sanatoase si revitalizante, folosite pentru cura de slabit.
    Contribuie la accelerarea metabolismului. Are actiune fortifianta generala. Ajuta organismul sa arda mai eficient grasimile transformandu-le in energie.
     
  • Inlatura senzatia de foame, confera un surplus important de energie in timpul zilei in cura de slabit cu Herbalife. Ajuta la subtierea taliei, coapselor. Aceasta bautura te ajuta sa slabesti! Include ingrediente cu actiune rapida extrase din 5 plante diferite.
    Reduce starea de oboseala, reconforteaza si scade pofta de mancare. Datorita reducerii stresului si unei mai bune irigari sanguine a creierului, bautura Ceai Herbalife pe Baza de Plante imbunatateste capacitatea de concentrare, de memorie si posibilitatile creatoare. 
    Stiati ca?....
    Legenda spune ca in anul 2737 bc imparatul chinez Shen Nung statea sub un copac cand cateva frunze din acesta au cazut in apa pe care o fierbea.Shen Nung, un expert in ierburi, a decis sa incerce infuzia pe care o facuse din greseala unul din servitorii sai.Copacul era Camellia sinensis,iar bautura rezultata este ceea ce noi numim astazi ceai. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu